Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /storage/content/33/114833/frostcake.se/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /storage/content/33/114833/frostcake.se/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/33/114833/frostcake.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

 
 

Amigurumi ~ 網ぐるみ

17 mar 2014 @ 20:22:00

Halloj alla!

Jag har på senaste tagit upp virkning igen :) Så har suttit och gjort en hel del amigurumi – som är det japanska namnet för virkade djur och ting!
Jag tycker det är roligast att göra sötsaker och liknande, har även fått i uppgift att göra några små döskallar till min väninna som vill ha dem till att hänga ovanför hennes barnvagn.

Här kan ni se lite ’smakprov’ på sånt jag skapat!

bakelsesemlatårtordammsugare

Lämna en kommentar