Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /storage/content/33/114833/frostcake.se/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /storage/content/33/114833/frostcake.se/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/33/114833/frostcake.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

 
 

Sunrise~☼

27 jan 2014 @ 08:53:41

När jag satt med kaffet i hand såg jag något rosa som reflekterade i mitt fönster, så jag tittade ut och såg en grym soluppgång!
Så jag slängde på mig ytterkläder och hade kameran i högsta hugg och sprang ut till höjden där jag bor för att inte missa soluppgången.
Blåste orkan gjorde det men det var värt det, efter nån min lyste solen upp som en ’beam’ rakt upp och gav en riktigt cool bild.
Sen var det bara att gå in och värma sig igen (─‿‿─)

sunrise

2 kommentarer till “Sunrise~☼”

 • Johanna |

  hej Jenny,
  vilken vacker bild. Fick du druckit ditt kaffe när du kom tillbaka? Jag har nu skrollat sida upp och sida ner i din fina blogg. Kul med alla bilder på Milli och att hon fick sitt första cert.
  Jag läste och såg bilderna på dina smycken, coola:)
  Tillverkar du fortfarande egna smycken?

  Hälsningar
  Johanna från enklaknep.se

 • Hanna |

  Grym bild du fick!

Lämna en kommentar