Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /storage/content/33/114833/frostcake.se/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /storage/content/33/114833/frostcake.se/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/33/114833/frostcake.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

 
 

Trimbord till kattutställning

15 jun 2013 @ 11:00:45

Detta trimbord gjorde jag till den senaste kattutställningen jag var på, för min lilla Milli-Pilli :)
Blev rätt nöjd och det var rätt kul att pyssla med också. Kan tänka mig att göra fler.

Texten träder fram
Texten träder fram

 Utanför utställningsburen

Utanför bur

Utanför bur

 Bonusbild på Milli, som blev 1 år i måndags <3

Milli

Lämna en kommentar