Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /storage/content/33/114833/frostcake.se/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /storage/content/33/114833/frostcake.se/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/33/114833/frostcake.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

 
 

Rosa symaskin

15 jun 2013 @ 13:18:20

Åh vad jag skulle vilja ha detta!
Denna är en bild på en från Hemtex, vet inte om de säljs fortfarande.. >.<
Måste ta reda på det! Annars säljer IKEA en för ungefär samma pris.

Men rosa… Do want! :)

Rosa symaskin

Lämna en kommentar