Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /storage/content/33/114833/frostcake.se/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /storage/content/33/114833/frostcake.se/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/33/114833/frostcake.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

 
 

Hunkydory

15 jun 2013 @ 09:29:42

hunkydory.se – Fashion

Jag har hittat en hemsida med riktigt snygga kläder men med snygga kläder kommer oftast ett pris. Personligen tycker jag att kläder är lite dyra för min smak men vissa plagg skulle jag nog kunna tänka mig att köpa ändå :)
Om inget annat så ger de bra inspiration inför sommaren om man tar en titt på deras lookbook förstås. Man märker att deras kläder är ljusa och inte så färgfulla som man kanske kan se i andra klädbutiker på stan denna sommar. Jag gillar stilrent men jag behöver en liten färgklick ibland för att det inte ska bli för tråkigt :) Som sagt, känner ni er för att känna er exklusiva så är detta klädbutiken för er, annars kan ni bara kika på deras lookbook.
Jag gillar också hur deras webshop/hemsida är byggd, lätt att navigera och snygg! Och av att döma av bilderna på deras butiker så ser de också snygga ut :)

TröjaHunky

Lämna en kommentar