Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /storage/content/33/114833/frostcake.se/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /storage/content/33/114833/frostcake.se/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/33/114833/frostcake.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

 
 

Papperssbröllop

18 jun 2013 @ 12:50:55

Kan man tänka sig.. Jag har varit gift i 2 år nu <3
Så vi firar pappersbröllop ^^

Ashiteru anata~

love

2 kommentarer till “Papperssbröllop”

  • Pastel Darlin' |

    Åh grattis grattis!! Är det du som målat bilden? :D

    Sv: Hihi taack <3 Din är också supersöt! Studentfester är bäst! Massa god mat ^^

  • Pastel Darlin' |

    Sv: Åh. nej, jag är rätt kass på att rita tyvärr :( Blir alrig ens nästan likt vad jag tänkt att det ska bli.. :( Men du ritar en del eller?

Lämna en kommentar