Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /storage/content/33/114833/frostcake.se/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /storage/content/33/114833/frostcake.se/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/33/114833/frostcake.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

 
 

And we’re back!

17 sep 2012 @ 12:03:36

Äntligen är vi tillbaka med lite strul på bloggen :)
Mycket händer, examensarbete startas, lilla Milli har flyttat hit <3 och en egen shop byggs upp! ^^

Jag är väldigt förväntansfull! Hoppas ni vill följa mig vidare!

Här kommer en liten bild på Milli för att ni är så trogna mot mig :)

Lämna en kommentar