Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /storage/content/33/114833/frostcake.se/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /storage/content/33/114833/frostcake.se/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/33/114833/frostcake.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

 
 

De växer så det knakar~<3

10 aug 2012 @ 13:36:03

Veckorna har bara rusat förbi och sommaren är snart över men för att dra fram lite solsken så visar jag bilder på de små liven.
På dessa bilder är de 8v. gamla och nu på söndag blir de 9v. Alla förutom min favorit Man Killer är bokade just nu. Så som läget är nu ska jag bli fodervärd åt underbara Milli Vanilli. Men med senaste samtalet med uppfödaren står det fortfarande väldigt lika mellan Man Killer och Milli om vem som ska stanna i katteriet, så det kan ändras. Jag blir lika lycklig men det än blir av dem <3


Madonna och Martini ska bo tillsammans!
”-Du och jag för alltid syrran!<3”


Mad Dog


Man Killer


Milli Vanilli


Momos


Bonusbild: När de var 5v. och fått klätterträd till inhägnaden. Nu är de så stora så de springer runt i hela huset ^^

2 kommentarer till “De växer så det knakar~<3”

  • elfina |

    ja herregud va söta dem är. kul att dem översta får bo tillsammans, gulligull… trevlig helg kvinna!!!

  • stefhanie |

    Ojoj vilka sötnosar! :D
    Vad är det för ras?

Lämna en kommentar