Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /storage/content/33/114833/frostcake.se/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /storage/content/33/114833/frostcake.se/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/33/114833/frostcake.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

 
 

Bingosidan

16 jul 2012 @ 20:34:44

Hej allihop!
Jag har blivit ombedd att skriva mina tankar om hemsidan Bingosidan.com och mina erfarenheter gällande just om att spela bingo!
Den första tanken som dyker upp är ju Bingolotto. Nästan varenda kotte har väl nån gång spelat bingo med familjen eller andra. Men idag finns det hur många olika ställen som helst bara på nätet där man kan spela bingo. På Bingosidan.com så listar det bland just vilka man kan finna. Som jag läser så frågar man kanske sig varför man ska spela bingo på nätet? Jo, fördelarna de tar upp är att man kan spela flera olika varianter av bingo, vilken tid på dygnet som passar dig och tröttnar du så är det bara att stänga ner. Man kan chatta och sitta hemma i sin egen bekvämlighet ^^
Är man som jag, så kanske man inte har en aning om hur man spelar bingo på just nätet, så finner du även nybörjarguider på hemsidan!

Bingo!

Lämna en kommentar