Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /storage/content/33/114833/frostcake.se/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /storage/content/33/114833/frostcake.se/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/33/114833/frostcake.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

 
 

Vill tipsa er läsare om Allastudier.se

23 jun 2012 @ 18:46:07

Jag vill tipsa er om en jättebra sida om du planerar att studera och vill veta vilket utbud på utbildningar det finns och även all information om ansökningskrav, ansökningsdatum, poäng och med mera.  Du kan även se en lista över löner för olika yrken plus guider. Kortfattat så har de information om över 45 000 utbildningar, 2700 skolar och även över 750 artiklar du kan läsa.

Jag studerar för närvarande på Digital GraphicsNackademins Yrkeshögskola och har precis gått klart första året. Klicka på länkarna för att se mer information.
Digital Graphics är en underbar utbildning. Bland det bästa är att man samlas ca 40 pers med samma intresse för 3d och kan hjälpa varandra och ta del av tips! <3 Så om du är estetiskt lagd, men också tekniskt. Du gillar animerad film, digitala effekter och vill lära dig hur man gör. Du gillar kanske att teckna och fotografera? Kanske gör du redan egen datorgrafik på fritiden? Framförallt är du beredd att satsa mycket tid och tålamod. Så är Digital Graphics något för dig! Gå in på Allastudier.se å ta del av mer information!

Förutom Yrkesutbildningar, så kan du även finna distanskurser, gymnasie-, folkhögskole-, universitet- och högskoleutbildningar mfl. på denna hemsida.

Check it out!

2 kommentarer till “Vill tipsa er läsare om Allastudier.se”

  • Agnes |

    Hej lust med ett bloglovin byte?:)

  • Hanna-chan |

    Gäller det för gymnasiet också?

Lämna en kommentar