Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /storage/content/33/114833/frostcake.se/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /storage/content/33/114833/frostcake.se/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/33/114833/frostcake.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

 
 

Þjóðhátíðardagurinn // Grattis Island!

17 jun 2012 @ 20:26:38

Happy Birthday Iceland!

Idag är det Islands nationaldag, så jag tänkte passa på att gratulera. Speciellt eftersom min man är islänning och för att det är ett så underbart och vackert land! <3
Nu är det även bara 16 dagar kvar tills vi reser dit igen, ska bli så underbart att få komma tillbaka! Längtar!

Lämna en kommentar