Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /storage/content/33/114833/frostcake.se/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /storage/content/33/114833/frostcake.se/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/33/114833/frostcake.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

 
 

Shoppingsugen – Bubbleroom.se

20 jun 2012 @ 00:58:01

Nu när sommaren har kommit, så blir man väldigt shoppingsugen :3 Speciellt på nya söta skor och klänningar, till midsommar skulle jag vilja ha en ny klänning och jag har då varit inne på Bubbleroom.se och tittat och där finns det massor! Kommer nog klicka hem något inom kort, så att det hinner fram innan midsommar!

De har ett stort utbud på en massa annat och inte bara klänningar såklart! Massor av skor, mer kläder och smink! Har någon av er handlat på Bubbleroom.se förut?
Något som är populärt denna sommar är långklänningar och jag tycker faktiskt att dessa kan vara väldigt fina, fast jag äger inga egna (ännu) ^^

Något mer jag verkligen gillar med Bubbleroom är att de har ofta videos av modellerna när de bär plaggen, så man lättare kan ser hur plagget rör sig eller ser ut.
Tipsa mig om era favoritklänningar på Bubbleroom! Vad tycker ni t ex om klänningen på bilden till höger?

1 kommentar till “Shoppingsugen – Bubbleroom.se”

  • Hanna-chan |

    Vad bra att de har videos på kläderna, det had ejag ingen aning om! :D

Lämna en kommentar