Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /storage/content/33/114833/frostcake.se/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /storage/content/33/114833/frostcake.se/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/33/114833/frostcake.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

 
 

Pappersbröllop

18 jun 2012 @ 01:33:17

Kan man tänka sig.. Jag har varit gift i 1 år nu <3
Så vi firar pappersbröllop ^^

Ashiteru anata~

1 kommentar till “Pappersbröllop”

  • Sandra- med pojke i magen |

    jag firar läderbröllop imorn :D haha :)

    SV
    VAd roligt att du vill vara med och gissa :D

Lämna en kommentar