Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /storage/content/33/114833/frostcake.se/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /storage/content/33/114833/frostcake.se/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/33/114833/frostcake.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

 
 

Min man = Klätterträd?

18 jun 2012 @ 21:02:50

 Ja, lemurerna på Skansen verkar tycka så :)
Jag önskade av min man att vi skulle fira vår bröllopsdag på Skansen, bara han och jag!
Jag är super glad över besöket då så många av de djur man aldrig brukar se, var faktiskt framme ^^ Bl a. lokatt, uttern, berguv och surikaterna!
Sist besökte vi Skansen Akvariet, där som många vet, stöter man
på små apor sen går man rätt in i lemurinhängnaden.
Vi hann gå in och fota lite när de satt och lekte tillsammans. Sen fick en av lemurerna en lust att hoppa direkt från staketet, till min mans axel. Han började genast att tvätta min mans hår och slicka hans ögonlock :3 De andra lemurerna såg detta och inom kort hoppade en efter en upp! Även vissa som inte fick plats >w<


Barn och vuxna utanför inhägnaden fotade och tyckte det var roligt att se detta :) Tror ändå att det är lite ovanligt!
Lite andra bilder från Skansen

UPPDATERING
En liten video av ”klätterträdet”

4 kommentarer till “Min man = Klätterträd?”

Lämna en kommentar