Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /storage/content/33/114833/frostcake.se/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 77 Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /storage/content/33/114833/frostcake.se/public_html/wp-content/plugins/jetpack/_inc/lib/class.media-summary.php on line 87 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /storage/content/33/114833/frostcake.se/public_html/wp-includes/post-template.php on line 284

 
 

DICE

20 jun 2012 @ 16:50:12

Tjoho!
Idag har jag varit på företaget DICE, å de var riktigt nice höhö… Hm ^^
Jag var där med min projektgrupp från min utbildning och skulle visa upp vårt resultat från spelprojektet.
Snacka om najs kontor! Man förstår hur de har vunnit pris för Sveriges bästa kontor! :D Läs artikeln HÄR

20120620-164544.jpg


3 kommentarer till “DICE”

 • Bexy |

  Ja amagad! Jag åkte fel på ett ställe though, så fick åka tillbaka HAHA, men det var det värsta som hände i alla fall :D

 • madde |

  hej hej, jag ville bara komma in o säga att jag har min första goodiebag tävling som startar idag, om du vill vara med o tävla så kom in hos mej :)
  http://highheelslady.bloggplatsen.se/2012/06/20/8118365-goodiebag-tavling/

 • sellwins skönhetsblogg |

  Åhh Dice, vad roligt! Hade också gärna besökt deras kontor, speciellt battlefield ”avdelningen”;)

Lämna en kommentar